4. választókerület

A 4. választókerület jelöltje Molnár Tamás, aki fiatal, energiával teli ifjúságpolitikus. A vendéglátásban megszerzett vállalkozói tapasztalattal a háta mögött a Fiatal Vállalkozók Szövetségének megyei alelnökeként fogja össze a fehérvári fiatal vállalkozókat és segíti őket abban, hogy itt, Fehérváron legyenek sikeresek és valósítsák meg elképzeléseiket, ezzel is bővítve a város gazdasági lehetőségeit. A város humán bizottságát szakértőként segítette eddig is, ezen felül az Új Nemzedék Plusz székesfehérvári ifjúsági irodájának vezetője, és a Nemzeti Ifjúsági Tanács megyei vezetője.

Bár a munkájában az ifjúsággal foglalkozik, de határozott elképzelései vannak a terület minden korosztályt érintő fejlesztéséről is. Véleménye szerint a jelentős forgalomnak kitett városrész útjait és parkolóit fokozott ütemben kell felújítani és bővíteni, beleértve az eldugottabb részeket is. Hasonló fontosságúnak tartja új közösségi terek és területek kialakítását, hogy az itt lakók igazán a magukénak érezhessék és élvezhessék is szűkebb környezetük adottságait és alakulhasson ki pezsgő közösségi élet a városrészben.

Telefon: 06 70 292 1845

FB: www.facebook.com/molnarmtamas