2. választókerület

A 2. választókerület jelöltje, dr. Kovács Béla Sándor egyéni ügyvédként dolgozik, felesége könyvtáros, egy fiú- és egy lánygyermeküket nevelik. Két nagylánya már önálló, egyikük révén két lányunokája van. Szabadidejében sokat olvas, régi kedvenc a rejtvényfejtés – bár versenyszerűen már csak ritkán űzi – újabbak a számítógépes játékok – a  Candy Crush Saga-ban a 399. pályán tart. Szíve Fehérváré, tudása a közösségé. Aktív közéleti ember, aki tettel is bizonyít, ott van az online felületeken, adott ki városi lapot, tagja volt az Önkormányzat jogi bizottságának, és ingyenes jogi tanácsadással is mások rendelkezésére állt.

A városrészt és a lakótelepen élők gondjait jól ismeri. Elkötelezett az elkészült fejlesztések, a Koronás Park, a megújuló Zichy-liget és a zöldterületek megőrzéséért. A továbblépést a lakossági szolgáltatások fejlesztésében látja. Másokkal párbeszédre és megegyezésre kész, nemzetéhez és városához lojális képviselő lesz.

Telefon: 06 20 224 2194

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." style="line-height: 1.3em;">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.