Polgármesterjelölt

Fehérvár, folytassuk együtt!

Négy éve bizalmat kértem Öntől és megígértem, hogy legjobb tudásom szerint lelkiismeretesen szolgálom városunkat. Ön hamarosan ítélhet, éltem vagy visszaéltem-e a kapott bizalommal.

Azt mondtam, jó gazda leszek. Mára az örökölt adósságból - a szoros gazdálkodás és a kormány adósságkonszolidációja nyomán - tervezhető költségvetés, jelentős tartalék, fejlesztési lehetőség lett.

Azt szerettem volna, hogy Fehérvár ismét történelmi főváros legyen polgárai és az ország népe szemében. Szent István Emlékévünk sikerei, Nemzeti Emlékhelyünk lehetőségei, az Árpád-ház program támogatottsága ebbe az irányba hatnak.

Azt kívántam, induljunk el a modern, mégis szerethető nagyváros kialakítása felé. Új Fő utcánk, a Mártírok útja, a Koronás Park, teljessé vált szennyvízhálózatunk, a Saára Gyula program útfelújításai mind ezt szolgálják.

Szerettem volna, ha polgáraink mindezeket jó egészségben tudják élvezni. Sorvadásra ítélt kórházunk feléledt, új atlétikai centrum, megújult, kibővült kosárlabda- és jégcsarnok, parkjainkban futópályák, edzőszerek várják a sportbarátokat.

Arra törekedtem, hogy százezer ember igazi közössége legyünk. Színes rendezvényeinkhez, de a szebb hétköznapokhoz is új közösségi terek, udvarok, házak, játszóterek, parkok nyíltak beszélgetni, olvasni, zenét hallgatni, az életnek örülni.

Azt akartam, hogy a fehérváriak megélhetése biztosabb legyen. Gazdaságunk, munkahely kínálatunk révén ma a sajtó mint "munkanélküliség nélküli várost" említ minket.

Mindez természetesen, nem csak rajtam múlt. Elődeim - Balsay István, Nagy István vagy éppen Warvasovszky Tihamér - eredményeire építettem, időnként pedig - mint a Fűtőerőmű és egyes közszolgáltatások visszaszerzésénél – más utat választottam.

Különösen köszönet illeti munkájukért a Fidesz közgyűlési frakciójának tagjait, képviselőtársaimat is, akik okosan és lelkesedéssel szolgálták választóikat és segítettek nekem. Az ő együttműködésükkel Székesfehérvár vezetése igazi csapatmunka volt!

Az első mérföldköveket elértük. Bízom benne, hogy csapatommal együtt ismét bizalmat kapunk a székesfehérvári emberektől! Kérem Önt, bízzon bennem, és bízzon a jelölésemben! Támogasson polgármesterként, és kiválasztott jelöltemet képviselőjeként! Higgye el nekünk: Fehérvár a szívügyünk!

dr. Cser-Palkovics András

HÍREK KÉPEK

Telefon: 22/537-100

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.cserpalkovics.hu

 

FB: www.facebook.com/cserpalkovicsandras