13. választókerület

A 13. választókerület jelöltje Horváth Miklós Csaba. A városfejlesztési és városüzemeltetési tanácsnok a legtapasztaltabb tagja képviselőcsoportunknak, akinek sokéves erőfeszítéseit ebben a ciklusban siker koronázta: vezetésével elkészült az Öreghegy és Kisfalud teljes körű szennyvízcsatornázása .

Öreghegy és Kisfalud, mindkét hely óriási hagyománnyal és potenciállal bír - vallja ő. Elmúlt ciklusának legnagyobb sikerei a szennyvízcsatornázás teljes kiépítésén túl a Saára Gyula program útfelújításai és a Zobori utca - Budai út közti csapadék főgyűjtő megvalósítása, a Fiskális úti rendelő felújítása. A járdaépítések és a folyó fejlesztések továbbvitele és egy hosszú távú kivitelezési ütemterv elfogadtatása szerepel a tervei közt.

HÍREK

Telefon: 06 30 237 7121

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." style="font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 11pt; line-height: 115%;">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.