11. választókerület

A 11. választókerület jelöltje Deák Lajosné Zsuzsa, aki három éve, időközi választáson nyerte el körzet lakóinak bizalmát, de munkában azóta bőven teljesítette a négy évet! Sok minden köti az itt élőkhöz, ehhez a városrészhez, és úgy is gondoskodik róla, mint az otthonáról.

Különös gonddal figyel és támogat mindent, ami a gyermek- és oktatási intézményekkel kapcsolatos, de persze egyebekről sem feledkezik meg. A szükséges, és most is zajló út- és járda felújításokon túl számos új utcabútor, parkosítás, buszváró, szelektív gyűjtőhely és egyéb jelzi szorgalmát, de akár maga is kapát, ecsetet fog, ha arra van szükség. Feltétlen támogatója a közösségi akcióknak, a közösségi terek kiépítésének, melyek közül elkészült a Széna tér, a Halesz, és a napokban adták át ünnepélyesen a Királysoron kialakított emlékteret. Az utak, közterek felújításának folytatása mellett az Aszalvölgy „sportosítására” és a közvilágítás fejlesztésére készül.

HÍREK   KÉPEK

Telefon: 06 20 442 1128

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FB: www.facebook.com/lajosne.deak.5