10. választókerület

A 10. választókerület jelöltje Földi Zoltán. Elkötelezett Felsőváros, a Fecskepart és a Királykút iránt, emellett igazi fehérvári csapatjátékos!

Záruló ciklusának legjelentősebb eredményei: több közintézmény 50 milliós felújítása, a Királykút emlék- és közösségi ház megszületése, útkorszerűsítési és vízelvezetési munkák a Berényi és egyéb utakon, több elhanyagolt közterületi rész rendbe tétele, bontások és helyreállítások, és általában a felsővárosi közösségi élet szolgálata. Remélt ciklusa tervei közt a felsővárosi templom előtti Szentháromság tér megújítása, a városrészi tájház megvalósítása és a Fecskepart ifjúsági- és sportfunkciókkal való gazdagítása is szerepelnek.

HÍREK

Telefon:  06 20 942 4304

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." style="font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 11pt; line-height: 115%;">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.