1. választókerület

Az 1. választókerület jelöltje Égi Tamás, a város gazdasági alpolgármestere, aki második képviselői ciklusát fejezi be, és mindig a városi pénzügyek fő őre volt. Munkája, felelős gazdálkodási szemlélete elengedhetetlen ahhoz, hogy ma ott tartsunk, ahová eljutottunk.

A Belváros és a környékbeli utcák – ma is tartó – megújulása látványos eredménye képviselői munkájának. Ugyanúgy a körzet terei, játszóterei közül is számos újjászületett, pihenést, felüdülést kínálva lakóinak a sűrű beépítés mellett is. A következő ciklus nagy feladatai lesznek – tervei szerint - a Várkörúttal kapcsolatos munkák, és a Belváros parkolási gondjait enyhítő parkolási lehetőségek kiépítése is.

HÍREK  KÉPEK

Telefon: 22/537-102

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." style="line-height: 1.3em;">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.